Get paid for your opinions! Click on the banner above to join Planet Pulse. Its totally free to sign up, and you can earn UNLIMITED. Find out more by visiting PLANET PULSE.

Friday, February 1, 2008

SERONOKNYA!! ;D

saya benar-benar seronok dan gembira kerana pada minggu ini, banyak perkara gembira yang saya telah alami. terutamanya perniagaan yang saya telah ceburi ini.. saya gembira kerana saya sudah tidak perlu menjawab lagi satu persoalan yang kerap prospek dan ejen rangkaian saya tanya..iaitu pasal celcom RM 5.. ramai yang tanyer pasal RM5 celcom ni, sampai rasa letih nak jawab..sekarang masalah ini dah selesai sebab mymode dah lancarkan celcom RM5... kini, setiap ejen mymode boleh menjual prepaid celcom RM5..makin ramai pelanggan saya dan saya lihat juga ramai ejen saya sudah meningkat jualannya..ia memang satu perkembangan positif..dan tak sia-sia saya bersabar selama ini :) coz saya yakin, mymode pasti akan buat sesuatu untuk kebaikan ejen dan juga syarikat.. tak lama lagi, akan dilancarkan satu lagi sistem, dan sistem itu juga pasti bertujuan beri kemudahan dan kelebihan pada kami sebagai ejen menjalankan perniagaan prepaid.. dah lah tak perlu pergi kedai eload(coz topup guna hp sendiri jer) dapat diskaun pulak. nanti bila launch jer sistem tu, semakin mudah hidup saya nanti :)
enjoy betul buat mymode nih ;) takde tekanan, tak perlu fokus sangat, buat part time jer..yang penting, saya berada dalam team mymode yang tepat..thanks bro adi(admin prepaid4u.net), saya tabik spring kat bro ;) coz kalau bukan atas semua guide yang dia sediakan(teknik,cara biz betul, bahan promosi dan support) saya tak yakin pun boleh buat biz nih, coz saya jenis yang "slow"... impian menjadi kenyataan..itulah nikmat yang saya kecapi selepas menyertai mymode.. alhamdulillah :)

No comments:

Post a Comment